+386 2 614 11 60 info@logopak.si

O podjetju

Celovite rešitve na področju pakirnih in intralogističnih sistemov

Podjetje Logopak d.o.o. je specializirano za področje pakirnih sistemov ter ostale intralogistične opreme. Naša usmeritev je v avtomatizacijo proizvodnih procesov z namenom zmanjšanja samih stroškov kot tudi povečanja učinkovitosti in uspešnosti. Prodajni program zajema tako posamezne stroje kot tudi linijske sisteme za avtomatizacijo celotne proizvodnje.

Prodajni program zajema ročne, polavtomatske in popolnoma avtomatske rešitve. Večino rešitev je izvedenih ”na ključ” posebej za vsakega kupca. Sodelujemo z uspešnimi podjetji iz različnih industrij na področju Balkana. Naše reference zajemajo tako manjša podjetja kot tudi multinacionalne družbe, katere nam zaupajo že vrsto let. Delujemo po metodi zadovoljen kupec – zadovoljen prodajalec.

Temeljne vrednote podjetja so kakovost, zanesljivost ter natančnost. V naših rešitvah so uporabljeni samo najboljši in najkvalitetnejši materiali, kar jamči uporabniku dolgo življenjsko dobo in visoko stopnjo varnega delovanja. Naša oprema zagotavlja maksimalno učinkovitost delovanja ter hitro povrnitev investicije.